Kukuh Cakra Darma

Software | CCleaner: Cleaning And Optimization Your Computer

Setelah saya tidak posting dan tentunya rindu kalian para teman blogger sekalian, masih dikarenakan Ujian Akhir Semester Gasal. Yap, kurang 2 hari lagi UASnya akan berakhir dan tinggal menunggu laporan hasil belajar, ahahha.. Doakan nilainya memuaskan ya? Makasih kalo begitu.
Oke, Kali ini saya akan membahas mengenai Software CCleaner besutan Piriform. Di samping fiturnya yang saya bilang memuaskan, software ini juga GRATIS, ngga berbayar. Dan merupakan software terpopuler yang di download di FileHippo.com
Langsung saja berikut fiturnya dari situs resminya.

Features
CCleaner is our system optimization, privacy and cleaning tool. It removes unused files from your system - allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. Additionally it contains a fully featured registry cleaner. But the best part is that it's fast (normally taking less than a second to run) and contains NO Spyware or Adware!

Cleans the following:

Internet Explorer Internet Explorer
Temporary files, history, cookies, Autocomplete form history, index.dat.
Firefox Firefox
Temporary files, history, cookies, download history, form history.
Google Chrome Google Chrome
Temporary files, history, cookies, download history, form history.
Opera Opera
Temporary files, history, cookies.
Apple Safari Safari
Temporary files, history, cookies, form history.
Windows Windows
Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files.
Registry Registry Cleaner
Advanced features to remove unused and old entries, including File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts and more... also comes with a comprehensive backup feature.
Applications Third-party applications
Removes temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including Media Player, eMule, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip and many more...
Safe 100% Spyware FREE
This software does NOT contain any Spyware, Adware or Viruses.


Cukup kan? Udah keliatan kalo nih software keren abis. Untuk Screenshotnya silahkan lihat gambar di bawah ini, yang langsung dari komputer milik saya
Click To Zoom
Nah, sip kan? langsung ke detect tuh semua yang memenuhi Harddisk kita. Nah, kalau mau Download, silahkan download disini
Download - CCleaner 3.01.1327
Sebagai informasi, ukuran file software ini hanya 2.83MB. Sehingga tidak terlalu membebani komputer yang kita miliki.
Oke, silahkan di download dan jangan lupa beri komentar, kritik, saran, share beserta sharenya...
*kukuhcdh*



Artikel Terkait:

11 Comments:

Muhammad Chandra | 14 December, 2010 22:46 | [Reply]

semoga sukses ujian nyaa yaa

Dea | 16 December, 2010 19:12 | [Reply]

try dulu ahhhhh

Kukuh Cakra Darma | 16 December, 2010 19:24 | [Reply]

@ Chandra: makasih mas, :)
@ Dea: Silahkan, keren loh, ahhaa

Internet tips and share info | 16 December, 2010 22:34 | [Reply]

mantap bro :)

Iwona | 17 December, 2010 01:56 | [Reply]

Our Friend ..Thnx for your visit.Come back to us always...Now we wish you a good night.

Kisah Abu Nawas | 18 December, 2010 05:25 | [Reply]

salam sob
aku juga pake c cleaner ini

Urang Lembur | 27 December, 2010 01:40 | [Reply]

Makasih kawan infonya,,sekalain izin sedot ya

redhy | 28 December, 2010 10:28 | [Reply]

manteb..ijin sedot om

assyafieq | 10 March, 2011 21:58 | [Reply]

berkunjung sambil minta ijin sedot ccleaner...

Library Qu | 18 October, 2016 02:44 | [Reply]

Swiming is the best exercise in summer and running in winter
QU-IT & QU

Library Qu | 19 October, 2016 03:14 | [Reply]

Swiming is the best exercise in summer and running in winter
QU-IT & QU

Post a Comment | Classic Comment's Form